Op OlieAfval.nl plaatst u gemakkelijk en snel een opdracht voor het afvoeren van afgewerkte olie, oliehoudend afval, koelvloeistof en remvloeistof, oliefilters en ontvetter. Tevens bieden wij Olie- Water- Slib meting en pompen we, indien nodig, uw olieafscheider leeg. Heeft u vragen of wij iets voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

OlieAfval.nl

e-mail: info @ olieafval.nl
telefoon: 072-7202260

Bezoekadres:
Bijlestaal 40M
1721 PV Broek op Langedijk

Postadres:
Postbus 8082
1802 KB Alkmaar

Uw voordeel bij OlieAfval

In combinatie met een opdracht voor de afvoer van tenminste 400 liter afgewerkte olie, zamelen we gratis koel- en remvloeistof en brandstofrestanten in. Voor oliehoudend afval zoals oliefilters, oliedoeken/grid en ontvetter betaald u in combinatie met olie geen transportkosten. Kies de producten die u wilt laten afvoeren en zie van tevoren wat de kosten zijn. U ontvangt de factuur achteraf, als gewogen is wat is ingezameld.

Opbrengst voor uw olie?

Waar u voorheen (enkele jaren terug) nog geld ontving voor de afgewerkte olie, is dit helaas momenteel niet het geval. De prijs van ruwe olie is momenteel laag en het recyclen van afgewerkte olie kost geld. Hierdoor is het niet interessant om afgewerkte olie op te kopen voor recycling. Er is daarom weinig vraag naar afgewerkte olie. Maar gezien het milieutechnisch wel afgevoerd en gerecycled moet worden, worden er kosten in rekening gebracht voor in het inzamelen.

Uw afval, ons werk

OlieAfval.nl is een website van Wastenet inzameling. Wastenet inzameling is de bemiddelaar tussen afvalspecialist en bedrijven in Nederland. Dit doen we voor alle afvalsoorten, van restafval tot oude accu’s: Uw afval, ons werk.
Heeft u interesse voor een vrijblijvend Afval advies? Neemt u dan eens contact met ons op of kijk  op onze andere websites.